torsdag 4 december 2014

Mina tycken...

(Fjäder bröstklämmor - 49:- http://www.box2you.se )
Gillar dom mer & mer, sköna/fina & det känns sexigare med fjädrar ist för min andra med kedja. Vill ha dom titt som tätt men det vore konstigt att förklara vad som syns genom bhn om man råkar ha dom just när det är folk närvarande.  Jobbet, affärerna, gymmet.. Får se hur jag gör :)

(Dongen "Harry the wall mounter"  - 149:- från http://www.lustshopen.se )
Bästa köpet på länge! Prisvärd dessutom., kämns som en riktig kuk & det är ännu roligare att duscha med den där ;) Riktigt skön! Rekomenderas verkligen!("Sqweel 2" - 329:- från http://www.box2you.se )
 Jag hade för höga förväntningar så jag rekommenderar den inte. Den låter mycket, slickar iofs så det är skönt men det fattas ganska mycket för att man ska komma.. Då har jag hellre mina bröstklämmor för 49kr & dongen för 199, & har det skönare. Fast iofs så är det nog för att jag har en "magic wand".. Inget blir sig likt efter man lekt med den underbara leksaken ;) ("Ben-wa balls" - 79:- från http://www.box2you.se )
Dom ska jag testa idag. Hade några liknande förr men gillade dom inte. Så det blir spännande & se om denna sort är härlig eller ej :) 2 kommentarer:

  1. Alltså din blogg är inte bra för mig! Får runka flera gånger om dagen... Hade gärna varit den där kuken i duschen med dig!

    SvaraRadera
  2. Älskar dina små klämmor. Kan tänka mig hur känsliga din bröst vårtor blir av det.

    SvaraRadera